Een lokale markt is een wezenlijk onderdeel van het dagelijkse leven en bestaat al zolang mensen handel drijven. Het is de locatie om producten en goederen te verkopen, maar het is ook de plek om samen te komen, contact te maken en verhalen te delen. Vroeger was de lokale markt de ideale plaats om te ervaren hoe een product gemaakt werd. Nu vullen we onze digitale winkelmand, zonder te weten wat de herkomst van een product is, wie het gemaakt heeft en welke ambacht eraan voorafgegaan is.

Chambrang is een oeroude benaming voor een houten kader, een verwijzing naar onze rijke culturele, ambachtelijke geschiedenis. Vanuit een knagend gevoel dat we steeds verder af staan van de producten die we kopen, keren we terug naar onze wortels.  Chambrang brengt het verhaal van product en maker samen onder één dak en herstelt zo het contact tussen consument en producent.

Wil je graag meer weten over Chambrang? Aarzel zeker niet om ons te contacteren !

Hopelijk tot gauw

Jana De Bruycker en Michiel De Baets

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.  Meer info

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0