Ophalen

Pakjes kunnen ook altijd op afspraak gratis bij ons opgepikt worden. Telkens na afspraak via info@chambrang.com

Wanneer? Elke zaterdag tussen 12 en 18 uur.  Di-Vr tussen 16u en 19u.

Voor een ander moment, contacteer ons gerust. Wij zoeken graag samen naar een passend moment.

Verzending

De bestelde goederen worden door Chambrang ten laatste drie werkdagen na het ontvangen van de betaling afgeleverd bij Bpost. Binnen België wordt het pakket normaal binnen 2 à 3 werkdagen geleverd; voor Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk is dit 1 à 2 werkdagen langer.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Wanneer het bestelde product klaar is voor verzending, verstuurt Chambrang aan de klant een bevestigingsmail van de verzending (of de beschikbaarheid) van zijn bestelling. Een individueel trackingnummer zal aan de klant worden overgemaakt, zodat die zijn of haar bestelling kan volgen.

Tarieven

Regio Gent : Vanaf €50 – gratis levering. Minder dan €50 – €4,95 vaste kost

België (buiten Gent): Vanaf €75 – Gratis Levering Minder dan de €75 – €5,95 vaste kost

Levering in Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland – €19,95 vaste kost

Bij het verzenden van keramiek-producten wordt €1 vast tarief bijgerekend, vanwege een bijkomende garantieverzekering.

Ontvanst van de bestelling

Bij ontvangst van de Bestelling dient de klant de conformiteit van de ontvangen Producten te verifiëren. Elke anomalie met betrekking tot de levering (beschadigde verpakking, ontbrekende Producten, Producten niet conform de Bestelling, enz..)…moet verplicht gemeld worden binnen een termijn van 14 dagen na de ontvangst van de producten aan Chambrang via info@chambrang.com.

Terugzending

De klant dient de kosten voor de verzending van het product te dragen, met uitzondering van de kosten die ontstaan door de verzending van producten vermeld in onderstaande alinea:

Chambrang zal enkel aanvaarden het/de Product(en) terug te betalen op voorwaarde dat het/de Product(en) intact in zijn/hun originele verpakking, evenals de accessoires, en geschikt voor verdere commercialisering teruggezonden worden naar het adres vermeld op de terugzendbon.

Ruilen

Ruil van producten is enkel toegelaten in het verkooppunt van Chambrang BV, Leiestraat 43, 9000 Gent. Dit is mogelijk, enkel op afspraak via een email naar info@chambrang.com of telefonisch via : +32(477) 65 86 56. 8.9 Terugzendingen worden in het verkooppunt ook aanvaard.

Terugbetaling

De terugbetaling, met inbegrip van de verzendingskosten, zal gebeuren met dezelfde betalingsmiddelen die voor de betaling van de Bestelling werden gebruikt, Chambrang zal overgaan tot de betaling binnen de 14 kalenderdagen zodra het het product/de producten zal hebben ontvangen.

Chambrang zal enkel aanvaarden het/de product(en) terug te betalen op voorwaarde dat het/de product(en) intact in zijn/hun originele verpakking, evenals de accessoires, en geschikt voor verdere commercialisering teruggezonden worden naar het adres vermeld op de terugzendbon.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.  Meer info

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0